Q1. NATURAL flower are prettier than. (Find Antonym)
- Artificial
- Smooth
- Wild
- Unpleasant
β
Correct Answer:
A [ Artificial ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q2. It was a RARE opportunity to see the magic of P.C Sarkar (Junion) in Agartala. (Find antonym)
- Difficult
- Sacarce
- Readily available
- Uncommon
β
Correct Answer:
C [ Readily available
]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q3. Get rid of your OBSOLETE ideas. (Find antonym)
- Old
- out-of-date
- ancient
- modern
β
Correct Answer:
D [ modern
]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q4. The young man RESISTED eve-teasig in the street. (Find antonym)
- Opposed
- Allowed
- Impeded
- none of these
β
Correct Answer:
B [ Allowed
]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q5. He is living a MISERABLE life. (Find antonym)
- Happy
- Boring
- Painful
- Unpleasant
β
Correct Answer:
A [ Happy
]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q6. We should not be MUTE spectators to this injustice. (Find antonym)
- Silent
- Dumb
- Vocal
- inactive
β
Correct Answer:
C [ Vocal ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q7. Don't be OBSTINATE. (Find antonym)
- Uncompromising
- Submissive
- Firm
- Unyielding
β
Correct Answer:
B [ Submissive ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q8. Affluence: (Find Antonym)
- Beggary
- Poverty
- Pauper
- none of these
β
Correct Answer:
B [ Poverty ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q9. Pride: (Find Antonym)
- Shame
- Shyness
- Humility
- none of these
β
Correct Answer:
C [ Humility
]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q10. The crime of the boy got tacit approval of his father. (Antonym)
- silent
- indirect
- open
- implied
β
Correct Answer:
C [ open ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...