Q11. DILAPIDATED (Find opposite)
- Costly
- Well-furnished
- Broken-down
- Renovated
β
Correct Answer:
D [ Renovated ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q12. ZEAL (find opposite)
- Intolerance
- Inefficiency
- Senile
- Apathy
β
Correct Answer:
D [ Apathy ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q13. BENIGN (find opposite)
- Malevolent
- Friendly
- Unwise
- Soft
β
Correct Answer:
A [ Malevolent ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q14. The officer EXAGGERATED the damage caused by the rowdies. (find Antonym)
- underestimated
- underwrote
- ignored
- condemned
β
Correct Answer:
A [ underestimated ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q15. the speaker was unable to PACIFY the crowd. (Find Antonym)
- antagonize
- excite
- threaten
- challenge
β
Correct Answer:
B [ excite ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q16. He has an AVERSION to milk. (find Antonym)
β
Correct Answer:
C [ liking ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q17. Dont you think his account of things was MONOTONOUS ?
- agreeable
- acceptable
- indecent
- varied
β
Correct Answer:
D [ varied ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q18. The guest made DEROGATORY remarks about the food he was served.
- interesting
- complimentary
- unnecessary
- cheerful
β
Correct Answer:
B [ complimentary ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q19. Now-a-days newspapers have become increasingly partisan. (find opposite)
- supporter
- biased
- impartial
- one sided
β
Correct Answer:
C [ impartial ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q20. Most of the people of the society paid homage to the departed soul. (find opposite)
- adoration
- disrespect
- reverence
- allegiance
β
Correct Answer:
B [ disrespect ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...