Q21. To renounce a high position of authority control
Abduct
Abandon
Abort
Abdicate
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: D [ Abdicate ]
π Vocabulary Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...
Q22. An event that causes great harm or damage.
Problem
Disaster
Pain
Relief
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: B [ Disaster ]
π Vocabulary Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...
Q23. One who scarifies his life for a cause.
Pariot
Martyr
Revolutionary
Soldier
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: B [ Martyr ]
π Vocabulary Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...
Q24. To take secretly in small quantities
Robbery
Pilferage
Theft
Defalcation
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: B [ Pilferage ]
π Vocabulary Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...
Q25. To take secretly in small quantities
Robbery
Pilferage
Theft
Defalcation
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: B [ Pilferage ]
π Vocabulary Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...
Q26. To accustom oneself to a foreign climate
Adapt
Adopt
Accustom
Acclimatise
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: D [ Acclimatise ]
π Vocabulary Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...
Q27. To scold or rebuke somebody
chicanery
chide
caress
carnage
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: B [ chide ]
π Vocabulary Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...
Q28. Excessive similarity or resemblance with anything or anyone
affinity
ambiguity
affirmation
affliction
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: A [ affinity ]
π Vocabulary Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...
Q29. One who copies from others writers
copy an writer
copyright
plagiarist
epicure
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: C [ plagiarist ]
π Official Explanation
π Vocabulary Learning
π Why? Plagiarist is a person who uses another person's ideas or work and pretends that it is their own
Q30. Walk in a slow relaxed way
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: D [ saunter ]
π Vocabulary Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...